Følg os

+45 7565 0444
mail@bigbaggen.com

Mandag-fredag: 7.00-16.00
Lørdag og søndag lukket

Ejerforhold

Bigbaggen ejes af: Solutions ApS, Helge Nielsens alle 13, 8723 Løsning.

Priser

Alle priser er inkl. levering i Danmark. Vi leverer dog kun til brofaste øer (adresser). Medmindre andet er aftalt. Levering foregår som udgangspunkt, som levering til kantsten. Alle priser er inkl. 25 % moms. Pengene trækkes fra kundens konto, den dag varen forlader vores lager.

Når du bestiller på Bigbaggen.com, og ordren er i vores system, modtager du efterfølgende en kvittering på dit køb. Det er vigtig at denne gemmes af køber, i tilfælde af ønske om brug af returret eller reklamationsretten.

Levering

Levering, leveringstid og transport Eventuel angivet leveringstid regnes fra udstedelse af sælgers ordrebekræftelse, dog først fra modtagelse af alle fra køber nødvendige oplysninger såfremt sådanne udestår ved udstedelse af sælgers ordrebekræftelse. Leveringstiden er dog alene vejledende. Levering sker ab fabrik.

Efter levering henligger materiellet for købers regning og risiko. Sælger kan efter eget valg foretage delleverancer. Køber er ikke berettiget til at gøre beføjelser gældende mod sælger i tilfælde af dennes forsinkelse med levering, herunder hverken i form af ophævelse af det indgåede køb eller krav om erstatning.

Såfremt sælger efter aftale med køber påtager sig at arrangere transport fra leveringsstedet sker sådan transport på købers regning og risiko, hvorfor eventuelle transportskader samt øvrige hændelser under transporten er sælger uvedkommende. I tilfælde af transportskade er sælger dog indforstået med at behandle et eventuelt krav mod transportøren på vegne af køber.

Aflæsning foretages så nær brugsstedet som en fuldt læsset lastbil kan køre ved egen kraft på jævnt, bæredygtigt underlag med tilstrækkelige pladsforhold, og med aflæsning ved vejkant. Har køber valgt levering med kran, så er det købers ansvar at forholdene passer til kranaflæsning. For ophold på aflæsningsstedet udover 30 minutter efter ankomsttid, er køber forpligtet til at afholde enhver ekstra omkostning som følge heraf.

Transportforsikring tegnes kun på købers udtrykkelige anmodning og da for dennes regning. Ved evt. transport skade skal chaufføren underrettes og på skrift accepter skaden, da enhver konstatering af transportskader efterfølgende ikke tilkendes. Opbevaring Køber er forpligtet til at sørge for korrekt og tilstrækkelig opbevaring

Levering sker som udgangspunkt inden for 1 – 5 hverdage. Der vil dog kunne opstå situationer, som umuliggør levering indenfor 1-5 hverdage, såsom udsolgte vare, udgåede vare, eller manglende levering fra tredje part. Skulle dette opstå i en eller anden form, vil køber blive kontaktet hurtigst muligt.

Sække samt eventuelle leverede træ paller, betragtes som engangsemballage, og skal ikke retur til Bigbaggen.com

Vareprøver mm. sendes med ekstern transportør, og leveres i postkasse eller pakkeshop, med mindre andet aftales.

Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb inden for de gældende 14 dage, skal varen sendes retur til Nordre Fabriksvej 4 ,8722 Hedensted. Skal sælger stå for transport, vil der blive opkrævet fragt.

Ved returnering, skal der indgåes aftale herom via mail, på mail@bigbaggen.com, inden varen sendes retur. Ligeledes er det køber, der bære ansvaret for varens stand, indtil den står på Bigbaggens adresse.

Kreditering sker inden for 14 dage, fra varens returnering. Ekstra udgifter, som specielt levering, eller specifikt ønske, vil ikke blive krediteret. Kun varens værdi med billigst mulig leveringsomkostninger.

Reklamation

Hvis du ikke er tilfreds med den leverede vare, har du naturligvis altid mulighed for, at skrive til os på mail@bigbaggen.com Her bedes du vedhæfte billeder af produktet, samt en beskrivelse af problemet.

Hvis din reklamation er berettiget, vil der eventuelt være mulighed for et afslag i prisen, en ombytning af varen, eller en refundering af beløbet. Der er 24 måneders klagerettighed.